La butxaca màgica

dimecres, d’abril 26, 2006

Què fem a la universitat?


Potser estareu pensant “segur que fan com la majoria d'universitaris i es passen el dia a la cafeteria perdent el temps” (o, com diem nosaltres, la gent realment va a la universitat a fomentar les seves relacions socials més que no pas a aprendre). Doncs aneu ben errats, entre d'altres coses perquè NO tenim bar/cafeteria. Com ho sentiu, realment és possible l'existència d'una universitat sense aquell racó on tothom s'hi passa el dia en comptes d'estar a classe.


Primer ubicarem l'emplaçament d'aquest poblat d'irreductibles gals que.... Emmm, diguem que estem de lloguer permanent a les antigues oficines de la Renfe a l'Estació de França, on s'hi fa de tot menys allò per al estava dissenyada en un principi. Per començar dues o tres vegades al mes ens trobem el pàrquing inundat de camions diversos que pertanyen a agències de publictat (hem perdut el compte de quants anuncis porten rodats en el que va d'any), amb servei de càtering inclòs que encara no hem pogut tastar malgrat passar-hi per davant morts de gana mentre sentim l'olor d'una xocolata desfeta recent preparada i deleitem la nostra vista amb tot tipus de brioxeria diversa. A més, com tots sabeu, l'Estació de França és seu de tot tipus de fires i salons, com el del disc o el del còmic (fins l'any passat, curiosament quan vam aterrar a la universitat, també és mala sort).


Com que no ens queden massa més opcions parem més o menys atenció als professors, que afortunadament tenen una mitja d'edat bastant baixa, cosa que es nota molt a l'hora d'impartir les lliçons. No m'he parat a contabilitzar el nombre d'aules d'ordinadors, però em sembla que n'hi ha la mateixa quantitat que de teoria. L'any passat es vivien diàriament autèntiques competicions de Counter Strike, fins que al final la Coloma i els seus sicaris van haver de posar-se realment estrictes després d'un munt d'advertències; les trobarem a faltar, tot i que ara no anem tan alegres com a primer. En detriment del famós CS, el primer trimestre es van produir força partides al minigolf via LAN. La sala d'estudis-menjador (sí, és que l'espai no dóna per a més) és testimoni d'una variada activitat que va des d'aquells divendres a la tarda jugant al Munchkin o a FanHunter fins a manualitats com ara crear figures de fang. He deixat per al final l'entreteniment estrella d'aquest any: guerres del fotolog! Drewen Vs. Alan-Ramon-Quim, els muntatges “photoshoperos” estan a l'ordre del dia. Cal dir que les partides a la DS (Osu! Tatakae! Ouendannn!) són també un fet habitual, si us passeu per les aules és probable que sentiu els karts derrapar i presencieu una lluita aferrissada entre Yoshi i Luigi on tot s'hi val, fins i tot les closques blaves just abans de creuar la línia, oi??



I fins aquí una breu descripció de la uni, properament més entregues amb tot luxe de detalls :O)