La butxaca màgica

divendres, d’abril 28, 2006

Cròniques de la Drewen's Party (Part I)



Som 23 de març, entre els nervis d'última hora per trobar el maleït error d'aquella pràctica que es nega a compilar, entre les piles d'apunts que a vegades desapareixen misteriosament segrestades per certs éssers que creuen que es pot aprovar autòmats estudiant 2hores abans, entre el rebombori i xivarri general que denoten que els exàmens estan al tombar la cantonada, una llum radiant es desprèn d'una persona: en Drewen avui fa anys; 20 ni més ni menys.

Aquest és l'origen (o l'excusa) per a organitzar la primera de les nostres Friki-Party, que esperem que no sigui l'última ni de bon tros!


Per a l'ocasió, la massa de petits frikis es va desplaçar (sense que serveixi com a precedent) fins a la mundialment coneguda població de Segur de Calafell, on ens esperava una nit mítica que incloia vicis a la videoconsola i algunes actuacions estelars al karaoke. Però primer calia omplir els estómacs, funció que van acomplir amb més o menys fortuna un grapat de pizzes demanades al restaurant on ens va dur el nostre anfitrió (a qui podeu veure en plena neteja de la seva recent estrenada Nintendo DS en una de les fotografies). Ja amb la panxa plena el grup es va quedar tirat.... dic, va esperar pacientment a que el guia acompanyés la seva xicota i tornés a recollir-los per posar rumb, ara sí, cap al local que seria testimoni de galls i de bones interpretacions.

Al karaoke es van tornar a escoltar els temes habituals com ara el duet Drewen-Quimtuk a “Boig per Tu”, “Born to be Wild” i una altra esguerrada cançó de Mecano (per fi Barco a Venus, però xiquet, si no et saps la lletra no sé perquè tanta insisstència en cantar-la!! Ara ja no tens excusa que t'he passat tota la discografia que tinc del grup ;O) ) a càrrec d'en Drewen i meu (sí, ell està a 4 de cada 5 cançons). Tampoc hi va faltar el desastre de la nit, ja sabeu que cada vegada que trepitgem un d'aquests locals s'ha de destrossar un clàssic; si a l'anterior ocasió fou “Bohemian Rhapsody” aquesta vegada l'escollida va ser “Beat it”, el cantant de la qual ha provocat les famoses guerres fotolog. Però el moment àlgid va arribar quan Litri, Minilitri, Ramon i Ignasi són cridats a l'escenari i, als pocs segons, la música de la mítica “Johnny Techno Ska” comença a sonar. Tot i que en un principi anaven força perduts i des de les taules s'intentava donar un cop de mà amb la lletra, no van tardar gaire en agafar el ritme a la cançó i els estribillos eren corejats a viva veu per tota la sala (bé, en realitat NOSALTRES ocupàvem bona part de la sala xD).

Cap a les 3 de la nit, una mica farts de que se'ns considerés una sola taula en el torn de sortir a cantar i amb ganes ja de fer unes partidetes, vam començar a enfilar cap al garatge que ens acolliria la resta de la nit.



Fins aquí la primera meitat de la “(I) Nit Friki”, ja que si ho poso tot junt sé que més d'un es cansarà de llegir, que ens coneixem, dropos!! Per a la segona part podeu esperar el relat de les diferents partides que es van fer a quasi totes les plataformes possibles (tot i que no vam dur ni la SNES ni la MegraDrive, la denominada “GameBoy Tocho” si hi va estar present) exceptuant Microsfot, sempre ben lluny xD, així com l'esmorzar que fa que la mare d'en Drewen escali posicions al Rànking de mares guais que alguns han creat.


I recordeu el que deia Paco Pil “¡¡No, Johnny, no!! No enchufes el banjo al ordenador, ¡¡¡nooo!!!”