La butxaca màgica

dilluns, de novembre 20, 2006

ACM Contest (Part II) - The day before the...

El mòbil ha sonat amb força a les 7 del matí, impassible davant la meva incapacitat d'obrir els ulls; matinem més que de costum! Total que és l'hora d'anar a esmorçar i ni rastre de Drewen i el Juan. Pico a la porta. Pico de manera més insistent i l'Andreu apareix mig adormit..."nanos, nosaltres anem a esmorçar i ja baixareu" xD. Agradable sorpresa al menjador quan he vist dues noies més, que s'han ampliat fins a sis al llarg del dia. No entenc com la gent pot esmorzar a base de beacon i salsitxes, o més aviat em preocupa el seu nivell de colesterol.

L'organització s'ha quedat curta, tant en tasses i bols com en la capacitat de l'autocar. Molt matinar i després ens hem hagut d'esperar a l'hotel a que un dels busos tornés. Un dels entrenadors murcians és la mar de simpàtic (proporcional a la seva capacitat de parlar amb qualsevol fèmina present) i hem estat xerrant amb ell durant el trajecte. També hem vist en acció un participant extremeny, "El Mago", d'un talent i habilitat increibles (subcampió de màgia d'Espanya i campió de França). No sabem en que es basa un concurs d'aquestes característiques, però del que estem segurs és que la seva primera joguina va ser un kit de Magia Borràs :OP

El campus en sí és com Bellaterra però més peque i cutre, tan sols amb facultats de ciència i tecnologia, axió sí. Esperant a la cua del registre, durant les dues xerrades (per sort curtes), hi havia arreu gent resolent cubs de Rubik. Fins i tot un de molt peculiar amb una forma hexaèdrica amb estrelles a les bases, jutge-ho vosaltres mateixos:

El dinar cutrillo, l'aigua (de l'aixeta) pitjor que a Barna; i no pas gaire diferent estava el sucedani mític Tang. El millor moment ha estat l'espatarrada a l'herba sota el sol, ideal per haver fet una migdiada. També s'ha de destacar la pregunta que li ha llençat el Drewen al profe: "para cuando los Andersitos?". A mi em va agafar un atac de riure d'aquells que et provoquen mal de panxa :OP . Després he fet notar que no ens havia contestat i ha acabat per admetre que és probable que en un plaç de 2 o 3 anys.

El periode de prova del nostre PC ha estat una mica frustrant, ja que el meu programa va compilar i executar a la primera (poques vegades es pot dir això!) però donava, al fer el "submit" al jutge, un "Time Compilation Error". La causa era un warning, que no apareixia al compilar nosaltres offline. El mal tràngol ens l'hem endut els tres a l'intentar reescriure en el teclat que ens proporcionaven, amb tecles minúscules i ultra-comprimit. Hem vist que a un equip alemany de la nostra sala els hi canviaven, igual que als de la UPC, axí que a l'acabar hem donat la tabarra fins aconseguir un flamant Logitech.

El free time de la tarda ha passat tranquilament entre la deliciosa xocolata desfeta (espessa espessa! no com el disgust que ens emportaríem el dia següent), discussió del problema que s'havia quedat penjat i, per part meva, escriptura d'aquest text i decepció perquè sembla que a l'habitació no s'agafa la cadena de TV que ahir anunciava l'emissió de Starship Troopers :O( Potser era un canal del satèl-lit.

Ara en una estona se suposa que hauríem d'anar a sopar, però aquí ningú ens ha dit res... després crec que dormirem de gust, ben d'hora com els nens petits, que demà la diana es tocarà vora les 6 del matí (abans que els galls!). Demà intentaré proposar apropar-nos a Lisboa, però potser estem tan cansats que no fotem res i matinem dilluns. El billar, des que ens van veure la resta d'equips jugant ahir a l'hotel, és impossible, els quatre pc's estan ocupats i aquí no es pot fer massa cosa... potser un Time Crisis 2?