La butxaca màgica

dijous, d’octubre 05, 2006

CFP Dia 4: Aiolia Aiolia!


Image created by Minilitri


Amb un xic de febre i un malestar moderat per la meva part, vam passar el matí fent la I Session de la BSO “oficial” de la CFP. Si feu números tot juntant l'hora d'anar a dormir (tenint en compte la possible desviació fins l'hora real d'aclucar els ulls, quan el gall d'All ja començava a cantar), l'hora lògica de llevar-nos si volem dormir una mica i el temps d'escoltar aproximadament la meitat del CD, no és d'extreanyar que dinéssim a les... 5!!


La digestió es va fer acompanyada de la primera part del Metal Gear Solid 2, en la qual es controla al Snake, més les cinemàtiques que podíem visualitzar i un Survival amb els Boss; entre una i altra batalla feiem una pausa perquè l'Itachi i l'Alan ens expliquessin els aconteixements.

Haureu deduit ràpidament que en aquell moment ja era negra nit, no aneu errats... vam fer unes cançonetes ràpides amb els bongos mentre decidíem que avui tocava sessió de cine. Les escollides van ser Mortal Kombat i probablement la que va iniciar el cicle cinecutre: House of the Dead; ara ja puc dir que he vist una pel·lícula de Uwe Boll i que tot el que es diu és totalment verídic. Vaig veure el trampolí que usaven els zombies per saltar, vam arribar a contar unes 65-75 escenes de joc, etc. tot això sense mencionar tant el bullet time individual a cada personatge (especialment la negreta que passava de dues eagles a escopetón i a l'inrevés) i la mítica frase “¿Qué crees que estoy intentando, gilipollas de mierda?).


I què vam fer després de la sessió cinèfila? Ejem, acabar el mode història del Saint Seiya, tot un culebron al més pur estil Nissaga de Poder... i pensar que alguns vau veure la série de petitons! A més hi havia missatges molt críptics, tot això del cosmos era sospitós. Entre una mariconada i una altra (Afrodita, que guapa eres) es van fer les 4:30am, dormir? No podem, així que decidim montar una xerrada nocturna a l'habitació al més pur estil convivències de l'escola.

Us vaig dir que us ho recordaria: va ser un moment surrealista, què fan tres nois parlant a aquestes hores sobre maquinetes d'afeitar? Pregunteu a l'Itachi, al Quim i a l'Alan, a veure què us diuen; vaig riure tant en aquell moment... Després d'aquesta conversa extravagant vam pensar que era moment d'anar a aclucar els ulls una estona, però el Sr. Alan es va mantenir despert i va anar-nos despertant d'un en un amb la tècnica de fer fotos mentre estàvem mumint; les posaré totes en plan “especial sleeping”, llàstima de no tenir el pack complet! Com a dada curiosa jo, en comptes de despertar-me amb el flash de la càmera, vaig ser d'efectes retardats i ho vaig fer quan ja ell ja sortia per la porta de l'habitació.


6am: Vull dormir!!!! PLOU!!!


6 Comments:

  • makinetes de afaitar??

    By Anonymous Anònim, at 12:16 a. m.  

  • lol una friki de la pompei x aki!
    salutacions doncs!

    (a mes friki d collons, FMA, Bleach tb?, Nintendo, ... quina sorpresa!)

    By Anonymous Anònim, at 2:41 a. m.  

  • Freak es poc
    Espero que el proper cop no hagi de corregir res
    La meva censura no es tant exigent...

    By Anonymous Anònim, at 4:38 p. m.  

  • Jo... això és dolent? Potser seria millor maquillar-me a l'estil faraònic i anar amb "cinturons amples" a les discoteques xD *calfred*


    Sí Ivan, discutien sobre si millor Wilkinson o la Match 3. Jo vaig al·lucinar :OP

    By Blogger Artha, at 9:31 p. m.  

  • normal que al·lucinesis artha... no hi ha discussió. Match 3 sense cap mena de dubte és mooooolt millor. :)

    By Anonymous Anònim, at 12:13 p. m.  

  • Alan... sembla que de moment perds per 1 a 3 (Ramon, Quim, Ivan) ^^

    By Blogger Artha, at 10:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home