La butxaca màgica

diumenge, de febrer 04, 2007

Owneds... (Part 2)


Més que una segona part he sentit la necessitat de postejar aquesta imatge que m'he trobat navegant per la xarxa, probablement més d'un se senti identificat de la mateixa manera que m'ha passat a mi (tot i que en els meus temps era en blanc i negre, a la pantalla de la todopoderosa GameBoy tocho).

És una de les típiques situacions desagradables que tot gamer ha patit alguna vegada: et curres alguna cosa (nivell, missió, desbloquejar fases o personatges ultra-secrets, batre un récord històric, ...) i, en tan sols un moment, tot se'n va a norris per culpa d'un tall de llum, del gos que ha passat corrent i ha arrencat el cable que conectava la consola a la corrent o bé, com és el cas, d'una maniobra en fals o de l'error més estúpid.

El meu cas va ser al voltant del nivell 19 del Tetris de la susodicha GameBoy, no sé si recordareu quines velocitats agafava allò (i no es podien girar les peces com en el de DS ¬¬), i la situació va ser pràcticament igual a la que es mostra a la imatge (almenys amb la mateixa peça).


Um, tot plegat m'està recordant a aquella nit a casa de l'Andreu, la nostra primera Friki-Party, quan vaig fer algun comentari sobre els cohets que sortien quan anaves fent diferents puntuacions. Tots em vau mirar amb una cara de surrealisme "d'on treus que hi ha cohets?". Crec que finalment no vaig penjar cap captura perquè no hi havia manera de trobar-ne una imatge a la xarxa. Així que, un dia que se'm creuin els cables, conectaré la SNES i em posaré a fer un parell de partidetes per treure una foto real time del cohet més gran que em pugui permetre (o que sigui capaç).


Altre cop, per 50 cèntims s'obren els comentaris a situacions owned dintre del món videojueguil. Podria fer algunes aportacions més, crec que la que s'endú la palma és la meva mala sort amb el Neverwinter Nights, però no és la primera ni, malauradament, crec que sigui l'última.


5 Comments:

  • Bua! me ha pasado taaaantas veces que ya ni me acuerdo de cual fue la primera XD seguro que fue con el tetris ( Juego odiado por mi persona, no tengo paciencia XD )
    pero una que me jodio muchisimo fue... jugando al final fantasy 7 XD.. recuerdo una tarde poco soleada, mi habitacion, con la unica compañia de una coca cola y unas palomitas me disponia a pasarme el Arma Esmeralda ( Weapon del agua ) sin la materia "ataque final" enlazada a fenix ... me tire... 1 hora... dandole golpes a diestro y siniestro sobreviviendo a todos sus ataques ( 3 por turno a todos )le faltaba nada mas que invocarle 1 vez mas "caballeros de la mesa redonda" hasta que ... SALTARON LOS PLOMOS!! U_U mi madre fue la causante... me frustre... no lo intente hasta casi un año despues XD
    tb me paso algo parecido en el Tales of Phantasia de Snes, en la mazmorra opcional Moria Gallery ( segunda mazmorra mas chunga de los RPG segun dicen xD ) penultimo piso.... sin luz ( solo se veia al monigote ) estaba apunto de llegar a la salida cuando ... salio el unico bicho del juego que no se puede matar ¬¬ un puto erizo psykokiller que me evaporo al equipo con solo tocarlo!!! me cague en la madre del creador del juego y mas aun el que invento ese monstruo XD

    y nada mas ... xD asi que me acuerde esas 2 XD

    PD: vaya putada lo de la ficha XD

    By Anonymous Anònim, at 11:38 p. m.  

  • Lo raro es que lo volvieras a intentar, generalmente la gente se ofusca y no quiere saber nada más :OP

    ¿La mazmorra es la que me dijiste que tenía tropecientos niveles? No recuerdo el número, pero sí de que me dejó con cara de "te estás quedando conmigo". Refréscame la memoria :OP


    Ale, te debo 50 cèntimos por la aportación xD

    By Blogger Artha, at 11:43 p. m.  

  • bueno.. yo tuve un owned mu grande ayer mismo.. mestoy pasando el resident evil zero... llevava como dos horas seguidas jugando.. SIN GUARDAR!! i me llego a un punto pillo una llave.. y me aparece un jefe.. una especie de cienpies gigante mu simpatico... total.. ke komo no melo esperava.. y iva d culo con el inventario... la municion la llevaba la pava.. y el bixo lo tenia k matar con el pavo... asi ke... tenia k matar al p.. cienpies con 15 balas de pistola!!!







































    PD: no lo conseguí logicamente XD
    muerto.. i 2 horas a la mierda xD. Por eso he sido tan reticente siempre a los residents.. a pesar dk la trama y el aspecto visual me encantan..

    By Anonymous Anònim, at 10:11 a. m.  

  • Dóno fe que al Tetris de Game Boy (la primera i única) sortien coets quan feies puntuacions interessants!

    Xev

    By Anonymous Anònim, at 1:42 p. m.  

  • Ivan això et passa per no guardar, és tot culpa teva i només teva :OP

    Hola Xev! He perdut la noció dels mesos que fa que no parlem :$, espero que vagi tot bé... un petonàs des d'aquí ^^


    Deixo una altra aportació: jugar al Donkey Konga 2 o 3 JAP ==> formateig de la memory card de la GameCube. Afortunadament en aquella memory no hi era la meva partida al Baten Kaitos, si no els crits de ràbia s'haurien sentit més enllà del Sistema Solar. He dicho.

    By Blogger Artha, at 3:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home