La butxaca màgica

dimarts, de juny 06, 2006

24è Saló del Còmic de Barcelona


Aquest any el XXIV Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que tindrà lloc entre dijous 8 i diumenge 11 de juny, repeteix la mateixa ubicació que l'anterior: el Palau nº2 de la Fira de Barcelona en detriment a l'Estació de França just quan nosaltres començàvem la carrera (ei que ja en portem quasi la meitat!!), la qual cosa ens va saber força greu.

El recinte ocuparà al voltant de 15.000 m2, notablement més gran que l'any passat, entre daltres coses per tal d'albergar les set exposicions que hi tindran lloc. N'hi ha per a tots els gustos, des dels més històrics (còmics en la Guerra Civil Española) fins als seguidors de l'artista Luis Royo. Com cada any hi haurà un espai comercial, un per a fanzines, sala d'actes, entre d'altres, així com nombroses activitats, els premis del Saló i diverses sessions de firmes (algú em pot dir quan hi va David Lloyd, si us plau?)

Tota la informació disponible la trobareu a la pàgina de Ficomic


P.D: si s'anima prou gent potser montem una kdd express del ComandoDS, però no tindrà res a veure amb el desplegament del Saló del Manga, ja que moltíssima gent fa ja una setmana que està enfrascada en exàmens, entre ells la noia que té la pancarta :O)