La butxaca màgica

dilluns, de juny 19, 2006

Arriben els exàmens



Darrerament el blog no ha estat actualitzat a causa de:


a) Mandra

b) (Al mateix nivell que la A) Fire Emblem: Path of Radiance (asias Zurk xD)

c) Presentació final d'interfícies

d) Proximitat dels exàmens (Aquesta és l'opció de quedar bé :OP)


El fet innegable és que avui mateix ens acabem d'endinsar en la nostra particular època d'exàmens, que comença quan la resta d'universitats està acabant o quan els estudiants de secundària ja estan de vacances. Moments en què intentar endinsar-se a la biblioteca és tan difícil com aconseguir un Final Fantasy VII bé de preu, el consum de cafeïna (mario kart, wi-fiiiii, configuraciooon (**) )es dispara entre els joves i hi ha un cert ambient d'histerisme que a mi, personalment, em treu de polleguera.

This year have to show our good level of English (Green era... amarillo, ¿no? by Supremacia). D'altra banda haurem de lidiar amb Autòmats diversos, Màquines de Turing i reduccions (nena compra compra que son frescas!!) Remember, remember, 5th of... les paraules de l'Omer: si sou capaços de demostrar que un problema NP-Complet es pot resoldre en temps polinòmic viureu de renda tota la vida (i segur que ell i el Dalmau estaran encantats de posar-vos una matrícula).

Y recuerda joven, no pots anar a la guerra sense fusell (*) (a.k.a porteu bolígrafs, que ja m'heu pres per la subministradora oficial acostumats a que pensi en vosaltres i en porti de més... aviso que no en tinc tants!)


Doncs ja sabeu: Ready... Steady...GO!!


(*) Copyright Narcís Parés xD
(**) Visiteu el fotolog del hIvaN (als links) per veure els comenatris de la fotografia