La butxaca màgica

divendres, de juny 09, 2006

Impressions 24è Saló del Còmic

Aquesta tarda hem anat a voltar pel Saló per poder veure els stands, i especialment les exposicions, amb tota la calma del món evitant les grans aglomeracions que de ben segur es produiran dissabte (i ja ens hem fregit prou sent quatre gats, no m'imagino l'infern que s'hi viurà llavors).

Només accedir al recinte, que era enorme, ja salta a la vista que l'organització ha millorat molt respecte a anys anteriors i l'espai de les exposicions és molt ampli. La primera curiositat ens l'hem trobat just abans de l'entrada, quan quatre individus han passat per davant nostre amb un cosplay que encara estem discutint què pot ser. La primera impressió ha estat que eren Zora's del Zelda OOT, tots de blau com anaven, però després s'ha especulat amb la possibilitat de que anessin disfressats d'algun personatge de Farscape. Entre ells hi havia un noi amb força sobrepès i ha sortit el comentari de que podria ser perfectament l'Úrsula de La Sirenita xD (malauradament no m'he endut la càmera de fotos, però queda l'oportunitat de que dissabte tornin a fer acte de presènciua). Després d'aquest moment ens hem dirigit a les taquilles, totalment buides, amb la qual cosa no ens ha costat ni un minut comprar les entrades.

El Saló, com era d'esperar d'un dijous per la tarda, estava força buit, amb la qual cosa hem pogut passejar-nos pels stands i explorar cada racó d'aquests sense haver d'esperar ni anar donant o rebent empentetes. Hi ha hagut una mica de decepció pel fet que alguns còmics que estaven previstos pel Saló no han estat finalment editats, entre d'altres el tomo recopilatori de 1602 de Neil Gaiman. Tampoc hi havia rastre del 7è (i últim) número de Los Libros de la Magia: Vida en tiempos de Guerra i, evidentment, no he pogut aconseguir els tres darrers volums de The Sandman editats per Norma en tapa tova. Els garitos eren els de sempre, uns quants menys que el Saló del Manga, però en essència totes les llibreries especialitzades de Barna City hi eren presents, juntament amb algunes de València, Madrid, i tendes de merchandaising o videojocs. La gran oferta amb la qual ens hem topat ha estat 3 DVD's per 8€, entre els quals hi havia:Street Fighter, Akira, Ninja Scroll, Lain, Escaflowne, Evangelion, DNA, Lupin,... els tres primers han acabat a la meva motxilla.

A mitja passejada hem vist un munt de càmeres agolpades entorn d'una persona... que ha resultat ser el ministre de justicia dibuixant un Capitán Trueno O_O. Passaven ja 10 minuts de les 6 i mitja de la tarda així que, tota emocionada, em dirigeixo a la zona on els autors firmen còmics amb la intenció de que David Lloyd fes el pertinent amb el meu V for Vendetta, que he dut a l'esquena tot el dia. Bé... el resultat és que, sense que ningú avisés prèviament (llevat del cartellet que hi havia a la mateixa zona), calia agafar numeret 1h abans de començar la sessió de firmes!!! Quin és el resultat? L'Alba haurà d'anar dissabte al matí i carregar amb el volum (i la DS, i els jocs, i les compres que probablement cauran dissabte) des de primera hora fins al tancament del Saló.

Les exposicions:: els dibuixos de Miguelanxo Prado eren realment molt bons, el Bosque Ilustrado senzillament m'ha encisat (tot i que semblava que estiguessis dins d'un forn), ens hem passejat entre els 45 originals de David Lloyd (a les parets han posat roses de plàstic, un bon detall) i, finalment, estava l'exposició de Luis Royo. Què n'hem de dir d'aquest artista? Tindrà qualitat, però sempre és més del mateix: noies i més noies pràcticament nues acompanyades de bitxos ben lletjos (consolteu la teoria del Quim). Em sembla que el millor de tot eren les dues espases que hi havia a l'entrada (¡Sujetadme, sujetadme! - Zurk).

El còmic de l'entrada, lluny de la sort que vaig tenir a l'edició anterior (a recordar: els dos còmics d'Outfan i el llibre de rol :O) ) han estat els números 15, 17, 19 i 21 (tela eh!) de Balas Perdidas. Vaja, per acumular més kippel a l'habitació.

2 Comments:

  • SUJETADMEEEE >_< me he enamorado de las 2 espadas XD jajajaja XD y Ursula tenia toda la pinta de decir ARIEL VEN A MI!! XD
    te ha faltado decir q luis royo tenia un problema infantil XD que por eso dibuja bichos horribles junto a mujeres esculturales XD ( o el desea ser monstruo o salvarlas de ellos XD )

    wenu, nus vemos mañana kizas XD un besote ^^ chau!! ( si soy yo Zurk XD )

    By Anonymous Anònim, at 3:06 a. m.  

  • Ummm no lo hubiera dicho nunca jajaja. Bueno... hoy he encontrado la iamgen real que se corresponde con una de las imágenes de la colección, más tarde o mañana lo cuelgo :D

    By Blogger Artha, at 10:33 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home