La butxaca màgica

dimecres, de juny 07, 2006

KAITOU ROUSSEAU (NDS)

Fa aproximadament un mes vaig veure algunes scans de futurs llançaments per a la NintendoDS, entre els quals em va cridar especialment l'atenció aquest Katou Rousseau, que està previst surti a Japó al llarg d'aquest any.

El joc ens posarà a la pell d'en Ruso, un noi que ha d'evitar la polícia en les situacions més estrafalaries que ens poguem imaginar. L'originilatiat de Namco recau en la manera d'evadir-nos dels agents (són una mica curtets, els pobres), per a la qual cosa haurem de dibuixar a en Ruso una cara diferent que tingui a veure amb l'espai que l'envolta, a mode de disfressa. A més de camuflar-se com un camaleó, també podrem adoptar la cara d'una altra persona (perfectamen pot ser una noia, com a la següent imatge)... tot s'hi val per tal que no ens enxampin.



Aquest tipus de títol sembla molt propi del món oriental i m'ha recordat directament a d'altres com Cooking Mama, que finalment sembla que serà exportat a USA (qui sap si també a Europa), tot i que falta veure si adapatran les receptes tal i com ho estan fent amb les cançons de l'Ouendan.

OSU!!