La butxaca màgica

dimarts, de setembre 19, 2006

Tornem a ser Barcelona! Adéu Cerdanya, adéu,...

Aquesta tarda, concretament a les 8 menys quart, el nostre tren arribava a Barcelona... paral·lelament al nostre trajecte l'Itachi es marejava enmig de la Collada.

A les 3:30 pm teníem ja totes les bosses al jardí, però en veure que ens havia sobrat temps hem pogut gaudir d'uns magnums cortesia de la padrina del Ramon :O) Hem dividit la comunitat en dos: els portadors de les TV úniques (Alan-Itachi), que han marxat amb el cotxe de l'Ignasi amb l'únic incident a dalt esmentat i els 4 hobbits que hem tornat en tren (això de hobbits és un dir, en Ramon sol valdria per 3).

El viatge en tren ha transcorregut tranquil i sense incidents (rotllo telenotícies). Hem intentat amenitzar-lo amb uns Ouendans mentre el Quim es debatia entre la consciència o caure profundament adormit, però sembla que el M3 de l'Ivan s'ha declarat en vaga i es bloquejava i posava a pitar cada cop que sortia una de les rodes que cal fer girar, així que hem acabat fent uns Mario Kart (sense snaking, eh Drewen!). El Minilitri, a més, m'ha deixat reviure durant breus segons el Contra de la SNES (dic breus perquè no recordava res i m'han donat pel sac en un moment, però: Volveré).

Entre una cosa i l'altra hem arribat a Barna City després de 10dies rodejats d'elements totalment clandestins als ulls d'Alejo I, però no hi ha hagut rastre de tropes Fanhunter durant la nostra estada a la Cerdanya. Bé, això més que una intro per a les cròniques que vindran properament és com un ending, un avís de que ja tornem a ser aquí, de que la rutina de la uni avança inexorablement cap a nosaltres, però abans de tot això...

Cal instruir a la carn fresca, als noobs de primer (amb tot el carinyo del món, però ja veureu ja...), com diria la defensora dels concursants d'Humor Amarillo: "¡Dadles caaaaña!"


1 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home