La butxaca màgica

dimecres, de setembre 20, 2006

4 notes sobre la tornada a la universitat

19 de setembre. Comença el període de matriculació


Durant la nit el Litri em pregunta tímidament si a aquella hora ja podríem fer la matriculació (1 am), a la qual cosa responc que, coneixent com funciona el sistema, millor ens esperem a l'endemà.

Decideixo, per tal d'evitar riscos innecessaris, apropar-me a la uni a matricular-me, ja que després havia de fer la sessió del Benvinguts als alumnes de primer. Afortunadament no vaig tenir cap incidència, però no així alguns de vosaltres :O(

Per començar, el Drewen diu que tenia un pagament pendent (morosoooo) corresponent a la incorporació de crèdits de lliure elecció del Taller de Ròbotica i Videojocs de l'any passat (despistats que sou tots plegats), però per sort el remei va ser senzill: PIE, paga i ja et deixem matricular.

L'Alan no va tenir tanta sort. Si no fos prou el patiment que vam tenir un dia a la Cerdanya, pendents dels mòbils, per saber si la gent aprovava o no assignatures i si podien passar de curs... va i resulta que no li apareixien les asigantures de 3r al programet de marres d'automatrícula (fet en java, segur que és un projecte de final de carrera d'algunes promocions enrera xD). Total, excursioneta cap al departament de gestió acadèmica, 20minuts dins mentre l'Andreu, el Mario i jo esperavem fora com si estiguéssim a la sala d'espera del metge. Conclusió: escriu les assiagntures, codi i la resta de la parafernalia a mà, i per la tarda no li van dir res; estem pendents, ja els val.

Pel que fa al Mario (a.k.a Supremacía), va quedar aliviat quan la dona del PIE (la simpàtica, no la resta de malhumorades) li va dir que després de fer unes trucades al més pur estil Power Rangers (però sense disfresses de per mig) i una repassada a la normativa va descobrir que es considerava assigantura de segon i que, per tant, no hi havia problema per matricular-se de 3r curs. Però va deixar una frase, un consell, que ens va deixar estupefactes:

Yo de ti me buscaría una novia inglesa para practicar, es lo mejor que puedes hacer


I fins aquí el show de la matrícula. Pel que fa al Benvinguts... encara sort que al final vam convèncer al Ramon, Quim i Andreu, si no haguéssim estat 3 persones. Però EY!! Ens van donar una carpeta de la Pompeu! No fotem, que som l'única uni que no ens la donen, si no que s'ha de comprar (si la vols és clar, és a dir, els "pijillos" de l'altre campus per fardar de que "oye tia, voy a la UPF a hacer ADE/econòmicas") i, per si no fos poc, a canvi ens cobren una agenda que no fem servir per a res. Tot plegat va provocar preguntes entre els nous de l'estil "a nosaltres quan ens donen la carpeta?". Sobre això els vam informar adequadament, potser al final ens vam passar treient només les coses dolentes de la uni, però així no s'enduen cap sorpresa després.

Es veu que els van espantar força amb les estadístiques aquest any: 72% fora l'any passat (ja se'ls veia), vam intentar desmitificar aquest fet entre els dos xicots que es van quedar a xerrar una estona amb nosaltres després de la visita guiada. Ells mateixos van dir, textualment "escolteu, no us heu fixa't que la majoria són una mica.. com ho diria,.. pijos no?" I és que n'hi havia cada un...

Recompte de noies: 5, de les quals 4 al meu grup de visita, 3 de les quals de la maneta dels novios (i no pintaven precisament bé tampoc, com va dir l'Alan: "es veu de seguida qui són carn de canó"). En general eren una mica menys sosaines que l'any passat, però pronostico un 65% fora i un bon grapt repetint, s'ha vist de tot, també els frikis :OP

Com a últim apunt: segueixen posant els mateixos vídeos amb les converses mítiques "i fer molts molts amics!", com a molt han canviat algunes fotes de les activitats extraescolars. Crec que els nois i noies que surten en aquella presentació ja deuen tenir fills :O)


1 Comments:

  • "No t'han trucat ? que extrany... que sapigues que pots ana a les clases igualment"
    ...
    Genocide mode... ON !

    By Anonymous Anònim, at 2:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home