La butxaca màgica

dissabte, de febrer 24, 2007

Sony haciendo amigos (de nuevo)

Recordeu el nostre treball sobre les videoconsoles de nova generació? Concretament l'apartat on parlàvem sobre la rellevància que està adquirint la retrocompatibilitat amb màquines anteriors de la mateixa companyia, així com plataformes com la consola virtual de la Wii (per cert, n'han arriabt 25! Hem repartit il·lusió entre més d'un chavalín, m'he sentit com els Reis Mags :O) ).

Bé, no ens desviem. La qüestió és que al treball parlàvem de que Sony havia decidit implementar la retrocompatibilitat a nivell de hardware (el xip de la PS2 slim està fotut allà dins tal qual), tot i el notable augment de cost que això suposava. Amb això aconseguien que pràcticament la totalitat del catàleg de PS2 pogués ser jugat a la PS3. Tot i així vam esmentar que Sony estava treballant en un emulador per Software (sistema que usa la Xbox360 per exemple) per tal de poder, en futures versions de la consola, eliminat el xip de la PS2.

Doncs...sorpresa! La versió europea de la PS3 portarà ja una barreja de hardware i emulació per software, de tal manera que prometen un major catàleg a llarg plaç però que, d'entrada, estarà super-limitat, ni tan sols tenen disponible la llista de jocs que seran retrocompatibles el dia del llançament, tot i que (com sempre) prometen que la llista augmentarà amb l'actualització del firmware de la consola.

4 Comments:

  • como odio las actualizaciones enserio XD no puedo conectar mi wii..( no se hacer que chute el wifi bien xD ) y eso de las actualizaciones mecome por dentro XD pero weno xD que se le va a hacer, ya lo conseguire

    un beso wapisima (K)!

    By Anonymous Anònim, at 2:58 a. m.  

  • uff.. sony l'està cagan molt.. i fijo que ens la fan menjar igual de cara aquí malgrat el marron de emular ps2 per software...

    Wii60!!!

    By Anonymous Anònim, at 12:36 p. m.  

  • La gent la compra igual ja t'ho dic. 15 de les 20 persones que han vingut a reservar-la (ja no queden) venen amb dues preguntes:

    -La lògica: (quant) s'ha de deixar paga i senyal?

    -La surrealista (que ja passava amb la 360): per financiar la consola... què cal?

    A la propera generació farem hipoteques ja ^^

    By Blogger Artha, at 12:06 p. m.  

  • Iba a hacer un comentario sarcástico sobre la mala baba que destila el tono del último párrafo, pero prefiero dejarlo un rato, abstaerme, y descojonarme interiormente recordando la cara de vómito incipiente que se te puso en la presentación del trabajo al hablar del mando de la play station 3.

    PD: y sí, que conste que yo también creo que sony la está cagando mucho

    PD: pero, francamente, es del palo me importa unamierda

    By Anonymous Anònim, at 1:19 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home