La butxaca màgica

dissabte, de març 03, 2007

Presa de contacte amb...

Doncs sí, encara que sembli surrealista aquesta tarda he pogut provar una PS3 amb el joc de Blazing Angels (avions de la 2a Guerra Mundial). I què he de dir? Vejam... dues cosetes:

1.- Els gràfics: eren pobres, força pobres. No sé fins a quin punt ha influit que no estigués conectada pel famós HDMI, però la 360 li dóna 50 patades. Suposo que serà com passa sempre, cosa de que els programadors aprenguin a exprimir el Cell una micona. Està clar que la força bruta d'aquest és superior als 3 Power PC de la consola de Microsoft.

2.- El Sixaxis: m'ha sorprès, ho he de reconèixer. És super-lleuger tot i anar amb bateria, ho he exclamat només agafar-lo. L'home no m'ha sabut dir quant dura la bateria ("3h seguro" Jdr, faltaria menys!). És molt sensible als canvis d'inclinació però alhora és molt precís en els moviments, es podia controlar l'avió perfectament. No serà un Wiimote, però crec que donarà força joc (perquè després digueu que sóc anti-sony, no vull mirar a cap individu aficionat a criticar-nos a tots :OP).

I després... Prince of Persia: Rival Swords. Tan sols tres paraules: O-M-G! Caurà, probablement de segona mà (és l'excusa per passar-me els predecessors que tinc mig penjats per pc), m'ha fascinat. Els moviments del príncep estan perfectament adaptats als controls de la Wii, s'ho han currat de valent. Com sempre, costa una micona acostumar-s'hi però de seguida et poses a fer salts acrobàtics per les parets i a fer combos tot agitant el nunchaku alhora que apretes el botó "A" per estampar l'enemic contra el terra. Molts de nosaltres pensem que els gràfics són una cosa secundària, és cert, però si a aquest títol hi afegíssim un toc de qualitat en aquest apartat (perfectament passa per joc de Cube) seria encara més impressionant.

El Ghost Recon 2 ni l'he provat... és que si ja de per si els shooters no em fascinen aquest no és que m'atregui massa. El Mind Quiz de la PSP, made in Dr. Kawashima, doncs més del mateix, però tampoc m'ha cridat massa l'atenció.


I poca cosa més a destacar (bé sí, un any més tard es confirma la sortida del Resident Evil 4 per a PC, directament a série económica com ve essent tradició; bravo per Codegame). Atents a les vostres TV a final de març perquè l'anunci del Rayman Raving Rabbis per la Wii és super divertit (tot i que ni punt de comparació amb la promo que ens han cascar... m'agradaria tenir el vídeo ^^).

5 Comments:

  • algun dia he de ponerme serio al probar un prince of persia XD nunca me han llamado la atencion, probe el de la ps2 y weno xD lo dejo nada mas empezarlo jeje, la ps3 como bien aconsejaste esperare bastante a comprarmela xD no hay pelas xD no hay juegos interesantes para mi xD y sobre todo no hay final fantasy de momento XD asi que el nene hasta que no haya un final fantasy nanai del peluquin xD que yo ahora cn el 12 tengo mas que suficiente (me esta gustando mas de lo esperado)

    shooter caca xD (no me fascina ninguno, me aburren XD)


    besos^^

    By Anonymous Anònim, at 1:55 a. m.  

  • el sixaxis es lleuger.. perke.. NO PORTA VIBRADOR!!! Y ES LA GRAN CAGADA...

    By Blogger hivan, at 1:51 p. m.  

  • ueeee ya tinc scanner darkly!!! la vols? te la porto dilluns val?

    By Blogger hivan, at 8:07 p. m.  

  • Merci!! Tot i que no sé si la podré veure pas abans d'exàmens ^^

    Certament és una gran cagada, ja veurem que fan al final.

    By Blogger Artha, at 11:11 a. m.  

  • Eh, se me ocurre una idea para cagarla aún más: Un mando A PILAS!

    Perdón, tenía que decirlo XD

    By Blogger Quimtuk, at 4:03 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home