La butxaca màgica

dimecres, de juny 28, 2006

A quina peli pertany la següent imatge?


Per una vegada m'he decidit a fer cas a una cadena, però només perquè aquesta és de les que val la pena (similar als memes dels blogs). Com que he encertat la pel·lícula del fotolog del nostre itashin, em toca proposar repte, tot i que no el considero com a tal ja que la imatge és rematadament fàcil (o ho hauria de ser) per a tots vosaltres.

Estava discutint amb el Quim sobre quina posar, però o resultaven massa evidents: escenes amb aràcnids de Starship Troopers, qualsevol moment de Mortal Kombat o Street Figther(*), essent aquesta última digna d'haver estat rodada per Uwe Boll, ... o no les coneixeríeu pas: The Running Man, Rollerball (la de 1975, no la bazofia de fa quatre anys). D'altra banda la restricció era que d'una manera o una altra tingués un component friki. The Shawshank Redemption, la meva peli preferida (no friki) quedava, doncs descartada.

1, 2, 3 responda otra vez.


(*)Esto no es más que electromagnetismo súper conductor, creo que habrá oído hablar de él. Hace que leviten los trenes bala que circulan de Tokio a Osaka. Hace que levite mi escritorio, donde cabalgo sobre la silla del mundo, y me hace levitar... ¡A mí! - Mr. Bison

3 Comments:

  • io la se io la se!!!!! es pot dir¿?¿?¿?¿?¿??¿

    By Anonymous Anònim, at 2:55 a. m.  

  • el cubo, la part del final quan pnesen que s'han desempellegat del negre policia, però.... jejje

    ueee ara em toka a mi!!

    By Anonymous Anònim, at 8:35 a. m.  

  • Premi!! Era facileta :O)

    By Blogger Artha, at 11:09 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home