La butxaca màgica

dimarts, d’agost 15, 2006

Reggie strikes back!



¡Hola! Soy Reggie Fils-Aime, quizás me recuerden de otras conferencias de Nintendo o incluso como director de Marketing de Telepizza (segur Miya xD?)....


Aquest peculiar personatge, carismàtic fins a dir prou i amb el qual podríem fer un símil amb aquell Gaspart vicepresident del Barça, torna mostrar la seva personalitat més descarada durant una recent entrevista:


Pregunta: Microsoft ha comentado que la gente podría comprar una Xbox 360 y una Wii por el mismo precio que una PS3. ¿Te importaría mucho si pasara eso?

Reggie: Tendría bastante con que los consumidores compraran una Wii, una tonelada de juegos y algunos accesorios, antes de que compraran algunos productos de nuestros competidores.



Però el millor d'aquest home és una frase que va dir durant el darrer E3 (i sembla que l'últim tal i com el coneixíem) que no vaig penjar al blog i que ara aprofito per recordar, l'acompoanyo d'una imatge il·lustrativa :OP


My name is Reggie. I'm about kickin' ass. I'm about takin' names. And we're about making games.











5 Comments:

  • Wenu, he investigat una mica i casi l'encerto. On havia treballat era en el Pizza Hut, però per dir-ho així de memoría no està malament xDD.

    "Antes de unirse a Nintendo, sirvió como vicepresidente senior de mercadotecnia en VH1, Además ha ocupado posiciones clave en Guinness Import Co., Derby Cycle Corp., Pizza Hut, Panda Management Co. y Procter & Gamble."

    By Anonymous Anònim, at 6:15 p. m.  

  • uooo reggie!!! si Laurent Fischer dius que s'assembla a jorge cloney, Mr. Reggie s'assembla a Donkey Kong. xDD

    By Anonymous Anònim, at 3:47 p. m.  

  • /agree hivan


    Aquest home quan s'enfada fa poooor.

    By Blogger Artha, at 4:33 p. m.  

  • Aquet home es a Nintendo una mica com Carod Rovira a ERC, no?

    PD:Veig que haure d'escriure mes colaboracions o aquest blog acabará sent "lagacetanintendo.com"

    By Blogger Quimtuk, at 4:43 p. m.  

  • / agree quimtuk xD

    By Anonymous Anònim, at 5:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home