La butxaca màgica

dimecres, de setembre 06, 2006

Cerdanya Party v2.0 calenta motors

Ja queda menys per marxar cap a la Cerdanya i de moment les propostes sobre possibles maratons de cinema, partides de rol o videojocs d'un player a completar encara ballen una mica.

Aquesta tarda ens hem reunit a la uni mentre alguns estudiaven estadística (el nostre topo Minilitri ens ha informat que fins les 5 no havien fotut res de res, ejem...) per concretar algunes cosetes. Sembla ser que l'anada es farà placenterament en dos cotxes, gràcies als dos pares que ens fan el favor (a veure quan ens treiem el carnet nosaltres xD). També hem aprofitat per fer un menú improvisat menú entre l'Ivan i jo, on s'inclouen altres coses que cal comprar. Baixeu-lo quan pogueu i el comentem entre tots quan us vagi bé.

De moment poso un llistat de trastos que seran presents a la Cerdanya Party, conté novetats però també absències com ara la guitarra o les alfombres de ball; això és a causa que la del Litri no rula bé i la del Ramon, com imaginareu, no crec que la poguéssim pujar. Això em recorda...

SÚPER: Poder del dinero

Després d'aquesta pixada fora de test (és que sempre en faig menció i encara no ho havia posat al blog xD) poso la llista de cosetes:


-2 TV's (una de 21", podrem jugar d'una manera decent al Smash Bros!!)
-Eyetoy
-Bongos (newcomer!!)
-Pistoles (newcomer!!)

-Risk de Star Wars (Clone Wars)
-Línea directa (estrenada a la I Friki Party Clandestina a casa del Cristian i la Mònica; la del'Ivan és clar)
-FH Batallitas
-Munchkin
-UNO
-Parxís + cartes normals (mai se sap)

-Maratons de cinema: Star Wars? ESDLA? Cinecutre? Astèrix Aniamted?
-Partida de Star Wars i qui sap si Cthulhu.

**Seguim sense poder aconseguir/convertir a dvd la cinta de l'Atmosfear, todo llegará.


I per avui això és tot. Demà destriparé la composició del CD de la BSO de la Cerdanya, que podreu adquirir a la vostra botiga especialitzada a la tornada de l'estada xD